Longsleeve Shirt – Life is Short

 42,50Salt-leden: 35

Longsleeve – Life is short

Dikker dan een t-shirt, dunner dan een sweater. Met dit longsleeve shirt – met de Life is short print- van biologisch kantoen draag je het ideale laagje voor het niet-te-koud-niet-te-warm-weer.

 

Live your dream

Find your line

On demand gedrukt
Verzending op vrijdag

Longsleeve Shirt – Life is short is dikker dan een T-shirt, dunner dan een sweater. Met dit longsleeve shirt van biologisch kantoen draag je het ideale laagje voor het niet-te-koud-niet-te-warm-weer.

Met Life is Short rugprint en Salt-logo op de borst. Biologisch katoen verkrijgbaar in 2 kleuren (worker blue of heather grey) waarop beide prints (wit of oud-roze) passen.

Longsleeve Shirt – Life is Short: Biologisch katoen | Peta Vegan approved | FairWear Foundation | Unisex

Onze shirts worden on demand gedrukt in Amersfoort.
We maken dus alleen wat we ook daadwerkelijk verkopen. Hierdoor duurt het soms iets langer, maar voorkomen we een afvalberg.
Besteld voor donderdag, verzending (bijna) altijd op vrijdag.

Let op! Life is short print op de rug, druppel op de borst voor.


Longsleeve van het merk Stanley & Stella, bedrukt door Salt
Stanley & Stella is een vooruitstrevend kledingmerk dat zich toelegt op duurzame en ethisch verantwoorde mode. Met een sterke focus op milieuvriendelijkheid en sociale verantwoordelijkheid, streeft Stanley & Stella ernaar om de mode-industrie te transformeren door hoogwaardige kleding te produceren met respect voor mens, dier en planeet.

Het merk gebruikt uitsluitend biologisch katoen en gerecyclede materialen in haar producten, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Bovendien zet Stanley & Stella zich in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en het welzijn van de arbeiders in de productieketen, door samen te werken met gecertificeerde fabrieken die voldoen aan strenge sociale en ethische normen.

Extra informatie

Gewicht1,7 kg
Maat

XS, S, M, L, XL

Kleur Shirt

Heather Grey, Worker Blue

Kleur Print

Wit, Oud-roze