Primus koffiemok 0,2L

 19,95Salt-leden: 17,95

Primus koffiemok 0,2L. stijlvolle en duurzame drinkbeker

Met zijn dubbelwandige ontwerp houdt hij je koffie of thee perfect op temperatuur, zelfs tijdens je langste hikes of roadtrips. Het robuuste antislipmatje aan de onderkant zorgt ervoor dat deze mok stevig staat, of je nu op een rotsachtige bergtop zit of  je beker neerzet op een gladde motorkap.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt de mok een pure, onvervalste drinkervaring zonder smaakoverdracht. Het ergonomische design en de handige afsluitdeksel met drinkopening maken het een must-have voor dagelijks gebruik.

 

Op Ma t/m Vrij voor 15:00 uur besteld > dezelfde dag nog mee met PostNL
Boven de € 80,- geen verzendkosten
Wij maken een mooi pakketje van je bestelling
Je support de Salt community

Primus koffiemok 0,2L. stijlvolle en duurzame drinkbeker

Met zijn dubbelwandige ontwerp houdt de Primus koffiemok je koffie of thee perfect op temperatuur, zelfs tijdens je langste hikes of roadtrips. Het robuuste antislipmatje aan de onderkant zorgt ervoor dat deze mok stevig staat, of je nu op een rotsachtige bergtop zit of een pauze neemt en je mok neerzet op een gladde motorkap. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, biedt de mok een pure, onvervalste drinkervaring zonder smaakoverdracht. Het ergonomische design en de handige afsluitdeksel met drinkopening maken het een must-have voor dagelijks gebruik, waar je avontuur je ook brengt.

Waarom kiezen voor de Primus koffiemok 0,2L?

  • Dubbelwandig ontwerp: Houdt je drank langer warm of koud, perfect voor langdurig genieten.
  • Antislipbodem: Blijft stevig staan, zelfs op gladde oppervlakken zoals de motorkap van je auto.
  • Afsluitdeksel met drinkopening: Voor veilig drinken onderweg zonder knoeien.
  • Compact en praktisch: Inhoud van 0,2 liter, ideaal voor een kleine kop koffie of thee. Diameter van 75 mm past in de meeste bekerhouders.
  • Premium materiaal: Gemaakt van roestvrij staal 18/8, voedselveilig, behoudt geen smaak of geur.
  • Ergonomisch design: Comfortabele grip dankzij het poedercoatingontwerp, zelfs met handschoenen aan.

Beschikbare kleuren: Zwart, Rood, Mintgroen


Over Primus

Primus is een Zweeds merk dat sinds 1892 hoogwaardige outdoorproducten maakt, bekend om hun innovatieve en betrouwbare kampeerkooktoestellen. Met meer dan een eeuw ervaring levert Primus producten die ontworpen zijn voor avonturiers en outdoorliefhebbers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en functionaliteit. Hun assortiment omvat naast kooktoestellen ook brandstoffen, kookgerei, en accessoires zoals drinkbekers en thermosflessen. Primus staat bekend om duurzaamheid en gebruiksgemak, met producten die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke en langdurige oplossingen te bieden voor iedereen die van het buitenleven houdt.

 

Extra informatie

Gewicht2 kg
Kleur

Zwart, Rood, Mintgroen